Diensten

Wandafwerking
Voor de afwerking hebben wij een groot scala aan lakken en verfkleuren tot onze beschikking.

Glasweefsel behang:

Glasweefsel is van een goede kwaliteit, extra sterk, milieuvriendelijk en kan zonder inweektijd op de wand worden aangebracht. Doordat het kleine gebreken in de ondergrond verbergt, zal het eindresultaat altijd perfect zijn. Met glasweefsel behang kunt u uw huis van binnen een fraaie en warme uitstraling geven. Glasweefsel behang is verkrijgbaar in talloze patronen en is in alle kleuren overschilderbaar.

Sauswerk

Sauswerk op wanden en plafonds kan in alle voorkomende kleuren worden aangebracht. Elke ondergrond heeft specifieke eigenschappen en daarom moet er goed bekeken worden welke latex er op de ondergrond aangebracht wordt.

De keuze uit muurverven is erg groot. Binnenshuis worden wanden en plafonds voorzien van een uitstekende binnen kwaliteit latex. Voor sauswerk buitenshuis zijn er producten met een buitenkwaliteit karakter, geschikt voor gevels, balkons en andere objecten die aan weer en wind zijn blootgesteld.

Behang:

Wilt u wat meer sfeer in u huis? Behang is een decoratieve en sfeer makende manier om een muur mee te bedekken . Voordeel hiervan is dat behang in verschillende stijlen verkrijgbaar is. U kunt denken aan klassiek, retro, modern, barok, en kinderbehang. Naast de decoratieve functie heeft behang ook een bedekkende functie. Zo kunnen oneffenheden weg gewerkt worden en zal het een strak eindresultaat krijgen.

Spuitwerk:

Voor het volgende spuitwerk kunt u bij ons terecht:

Wanden en plafonds
Meerkleurenmuurverf
Radiatoren
Meubels
Deuren
etc

Sierpleister:

Sierpleister is een afwerking op basis van kunstharsdispersie aangevuld met granietkorrels en vulmiddel die samen voor de structuur zorgen. Simpel gezegd, iedereen kent het welbekende spachtelputz, dit is slechts één van de vele varianten sierpleisters die er op de markt zijn.
Sierpleisters zijn een zeer praktische en mooie afwerking die van modern tot klassiek bij ieder huis en elke stijl past. Wilt u een gezellige warme sfeer creëren in huis en ook de voordelen hebben van een ijzersterke afwerking? Dan is een sierpleister een goede keus. Het kleurassortiment is oneindig, dus wat uw smaak ook is, uw kleur zit erbij! Sierpleister kan op elke vlakke egale en draagkrachtige ondergrond binnen en buiten aangebracht worden De structuur keuze is heel groot: van super fijn tot heel grof, Ook na eventueel oversausen is de structuur van een sierpleister nog duidelijk zichtbaar.

Marmertechniek:

"Stucco is een Italiaanse moderne pleister, die qua structuur tussen fijn pleisterwerk en marmer in zit. Deze watergedragen wandafwerking is toepasbaar op vrijwel elke gepleisterde ondergrond.

Met Stucco zet je als ware je eigen handtekening op een wand.

Stucco is verkrijgbaar in 46 verschillende kleuren.